Lichaamsverzorging

Verwen je lichaam van kop tot teen.

Met een scrub, massage of hydraterende verzorging geef je jouw huid de verzorging die ze verdient. Van top tot teen, want een deugddoende verzorging stopt niet bij het gelaat. Aqua Dôme is gespecialiseerd in verschillende behandelingen die al je zintuigen prikkelen … zachte texturen, zalige geuren en ontspannende technieken laten je ontspannen en genieten.

monu spa behandeling
Monu Spa Lime & Walnut Wrap

Verlicht de stress van het dagelijkse leven met dit ultieme lichaamsritueel. Terwijl stimulerende limoenolie en geplette okkernootschaal je huid diep exfoliëren, geniet je van de voedende en hydraterende werking van sheabutter. Weg met dode huidcellen, maak plaats voor celregeneratie! Geniet van de hemelse geuren en ontspan.

Voordelen van limoen:

Krachtig antioxidant dat een gezond immuumsysteem ondersteunt.

Positief effect op het gemoed dankzij de stimulerende en verfrissende eigenschappen.

Bevordert emotionele balans en welzijn.

Duur van de behandeling:
Reken op 60 min pure ontspanning.

 

monu spa behandeling
Monu Body Salt Scrub

Deze aromatische en versterkende lichaamspeeling verwijdert dode huidcellen op een aangename manier. Na een diepe reiniging met Energising Facial Wash wordt je huid getonifieerd met Active Toner en is ze klaar voor een ontspannende scrubbing. Met warme compressen worden achtergebleven scrubrestjes verwijderd. Efficiënt en heerlijk ontspannend!

Voordelen van de scrubbing:

Je huid krijgt opnieuw een gezonde en stralende glans.

Door je huid vóór een epilatie te scrubben, voorkom je ingegroeide haartjes.

Dode huidcellen worden verwijderd waardoor je huid producten zoals bodylotions en tonics beter opneemt.

Duur van de behandeling:
60 min, inclusief nazorg met body-, hand- en nagelcrème.

 

 

 

Dr. Christine SCHRAMMEK Green Peel®

De lichaamsbehandeling van Schrammek biedt een antwoord op huidproblemen zoals de minder elastische huid met striemen. De meest aangetaste zones zijn vaak de buik, borsten, dijen, heupen en bovenarmen.

De weg naar een strakkere huid begint na een grondige huidanalyse. Door een doeltreffende kruidenpeelmengsel op je huid te masseren, verhoogt de bloedcirculatie, verbetert de toevoer van zuurstof en wordt huidvernieuwing gestimuleerd.

Hoe verloopt de behandeling?

Na een intakegesprek bepaalt Wendy de juiste behandeling op basis van de textuur van jouw huid. Een behandeling bestaat uit meerdere sessies en wordt afgerond met een beauty finish waarbij we je ontvankelijke huid voeden met waardevolle ingrediënten.

Duur van de behandeling:

60 minuten per sessie

Wil je graag een advies op maat van jouw huid? Maak dan vrijblijvend een afspraak.