Huidverzorging

Je huid is uniek en onvervangbaar, ze goed verzorgen is de eerste stap naar een frisse uitstraling.

Al meer dan 10 jaar kunnen zowel vrouwen als mannen bij ons terecht voor een professionele gelaatsverzorging. Omdat de kennis, behandelingen en producten jaar na jaar evolueren, schoolt Wendy zich continu bij om je de beste en meest up-to-date gelaatsverzorging te garanderen.

Sinds kort werken we bovenop de kwaliteitsproducten van Dr. Christine SCHRAMMEK ook met het moderne huidclassificatieconcept van NIMUE.

Dr. Christine SCHRAMMEK
derma.cosmetics
Gepersonaliseerde, huidverbeterende gelaatsverzorgingen.

Van de gevoelige tot gemengde huid, derma.cosmetics behandelingen zijn gericht samengesteld volgens de specifieke noden van de huid. Volgens de methode van Dr. Christine Schrammek behandelen we onder andere de vale huid, acné, gevoelige huid, rimpeltjes, anti-aging, littekens en pigmentvlekken.

 

Dr. Christine SCHRAMMEK 
Green Peel 
® 
100% plantaardige kruidenpeeling

De originele GREEN PEEL ® Herbal Peeling, is één van de belangrijkste natuurlijke behandelingsmethodes wereldwijd. Het biedt doeltreffende oplossingen voor huid en lichaam, voor elk huidtype, op elke leeftijd en voor elk huidprobleem zoals acné, littekens, pigmentatie, huidstriemen, verlies van elasticiteit en rimpels.

Afhankelijk van het huidtype varieert de soort en sterkte van de kruidenpeeling. De huid ziet er jonger en frisser uit en rimpeltjes zijn uitgevlakt.

 

NIMUE Skin Technology
Nieuwe generatie huidverzorgingen

De huidspecialisten van Nimue Skin Technology werken continue aan de ontwikkeling van behandelingen en producten om je huid in topconditie te krijgen en te houden. 

Als Nimue-huidspecialist legt Aqua Dôme de focus op huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming met producten die je huid met zichtbare resultaten verbeteren en verjongen. Nimue is bovendien een goed alternatief voor anti-aging injectables, dankzij de resultaatgerichte aanpak geniet je van een zichtbaar gladdere en stevigere huid, op korte en lange termijn.

huidverzorging aqua dome wendy

Wat houdt een gelaatsverzorging bij Aqua Dôme in?

Met meer dan 10 jaar ervaring op vlak van huidverzorging, zoekt Wendy voor jou een behandeling op maat voor het beste resultaat. 

Huidanalyse

Met een grondige huidanalyse bepalen we jouw huidtype en stellen we een aangepaste verzorging en behandeling op maat voor.

Huidverzorging

De perfecte manier om je huid in korte tijd op te peppen, is met een verzorgende basisbehandeling waarbij we je huid grondig reinigen,
peelen en opnieuw in balans brengen.

Huidverbetering

Krijg persoonlijk advies op vlak van huidverbeterende behandelingen waarbij de huidstructuur en -conditie,
kleur en vochtbalans verbeterd en gestimuleerd worden.

 

"Bij Aqua Dôme krijg ik de juiste info over huidverzorging. Ik geniet van elke behandeling, de rust en het 'clean' gevoel achteraf"

-katelijn-

"Vroeger volgde ik op vlak van huidverzorging het advies van mijn apotheek, maar sinds ik de huidverzorgingsproducten van Wendy gebruik, merk ik echt een verschil"

-Anoniem-