Acne

Huidproblemen zoals acne treden niet alleen tijdens de puberteit op. Ook op latere leeftijd kan je er last van krijgen. Wil je jouw onzuivere huid behandelen? Ga niet zomaar zelf aan de slag met peelings of producten, die kunnen je huid permanent beschadigen. Reken op de ervaring en kennis van Aqua Dôme, want na verschillende opleidingen in acne-specialisatie en jaren ervaring mag je rekenen op een behandeling op maat.

Wat is acne?

Ance treedt op wanneer huidporiën verstopt raken met talg, bacteriën en vetzuren. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de huid waardoor rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen ontstaan.

Hoe behandelen we acne?

Omdat er geen standaardbehandeling bestaat voor acne stellen we op basis van de ernst van de aandoening, de klachten, het al dan niet optreden van littekens en de leeftijd daarom steeds een behandeling op maat voor.

Een acne-behandeling is een kuur waarbij het beste resultaat na verschillende sessies bereikt wordt. 

  – Manuele reiniging van de huid
  – Dieptereiniging met peelings
  – Littekentherapie met kruidenpeeling
  – Advies op maat om je huid te verzorgen

Na een intensieve reiniging stimuleren we het herstel van de huid. De acne komt tot rust en de huidstructuur verbetert. Hou er rekening mee dat het resultaat niet meteen zichtbaar is, pas na een goede samenwerking en verschillende behandelingen merk je het verschil.

Wil je meer informatie of advies op maat?

Bekijk hier enkele resultaten van onze acne behandeling op maat.